Guatlles amb arros i verdures


Temps de preparació: 0:35h

Ingredients:
Guatlles
Arros rodó
Pastanaga
Pèsols
Ceba
Alls
Aigua
Oli d'oliva
Sal
Pebre



Netegem les guatlles i separem les carcasses.
Per fer el caldo, piquem la ceba i l'all i ho sofregim amb una mica d'oli. 
Li afegim les carcasses, i quan estiguin daurades, afegim aigua fins a cobrir-ho tot be i 
corregim de sal. Al cap de 15 minuts aproximadament ho colem i reservem el caldo.

Per un altre costat, fregim les guatlles fins que estiguin daurades i reservem.
En la mateixa cassola, posem la pastanaga tallada a daus petits i els pèsols, i deixem 
que es faci una mica. 
A continuació afegim l'arròs i deixem que es dori una mica. Desprès li posarem les guatlles 
i el caldo. 
Ho deixarem fent xup-xup uns 20 minuts aprox. vigilant que no es quedi sense caldo. 
Si cal podem afegir una mica d'aigua.

Passat aquests temps retirem del foc i ho tapem 5 minuts amb un drap net. 
Passat aquest temps ja podem servir.
Share:
EN RECONOCIMIENTO Y RECUERDO A UN ILUSTRE AMIGO (Francisco Gonzalo Seijo Alonso) QUE REGALANDOME UNO DE SUS LIBROS (La cuina i el menjar alacantí) ME SUPO DAR LA ILUSION POR NUESTRA COCINA Y NUESTRA TIERRA ALICANTINA... EN SU HONOR Y POR SU MEMORIA: Francisco Gonzalo Seijo Alonso -

Ingresa tu correo

Entradas populares

Registro Propiedad Intelectual

Registro Propiedad Intelectual

Google+ Badge

Google+ Followers

LA COCINA ALICANTINA

LA COCINA ALICANTINA
(La cuina i el menjar alacantí)

Francisco G. Seijo Alonso.

Francisco G. Seijo Alonso.
BIOGRAFÍA