Carabasseta.

Hi han molts blogs dedicats a tot tipus de receptes. Jo voldria dedicar aquest blog a aquelles receptes de la cuina alcoiana i valenciana en general que amb mínims ingredients produeixen uns resultats mes cridaners.



Ingredients (4 persones):
  • 2 carabassetes
  • 1 seva
  • 1 o 2 dents d’all
  • Oli (bona cosa)
  • sal (pebre i pebrella -opcional)
  • 1 ou per persona (opcional).

Preparació:
  1. Fer la seva capoladeta i fregir-la amb bona cosa d’oli i d’all, si vols també pebre i pebrella (si no tens pebrella, orenga).  Jo els alls els pose sencers, per a que no es cremen.
  2. Afegeix la carabasseta quan et parega i fes-la ben cuita (home no la cremes!)
  1. Ara toca l’ou cru per damunt. Fes-lo tapaet fins que cualle
A la taula i bon profit.

ESTA RECETA ES SOLO A TITULO INFORMATIVO TIENEN LA OBLIGACION DE CONSULTARLO COMENTARLO Y VERLO EN SU WEB ORIGINAL.
© RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS DEL AUTOR
Share:
EN RECONOCIMIENTO Y RECUERDO A UN ILUSTRE AMIGO (Francisco Gonzalo Seijo Alonso) QUE REGALANDOME UNO DE SUS LIBROS (La cuina i el menjar alacantí) ME SUPO DAR LA ILUSION POR NUESTRA COCINA Y NUESTRA TIERRA ALICANTINA... EN SU HONOR Y POR SU MEMORIA: Francisco Gonzalo Seijo Alonso -

Ingresa tu correo

Entradas populares

Registro Propiedad Intelectual

Registro Propiedad Intelectual

Google+ Badge

Google+ Followers

LA COCINA ALICANTINA

LA COCINA ALICANTINA
(La cuina i el menjar alacantí)

Francisco G. Seijo Alonso.

Francisco G. Seijo Alonso.
BIOGRAFÍA