Guatlles amb arros i verdures - La Cuina i el Menjar Alacantí

Breaking

Menu Especial Barbacoas


viernes, 2 de mayo de 2014

Guatlles amb arros i verdures


Temps de preparació: 0:35h

Ingredients:
Guatlles
Arros rodó
Pastanaga
Pèsols
Ceba
Alls
Aigua
Oli d'oliva
Sal
Pebre



Netegem les guatlles i separem les carcasses.
Per fer el caldo, piquem la ceba i l'all i ho sofregim amb una mica d'oli. 
Li afegim les carcasses, i quan estiguin daurades, afegim aigua fins a cobrir-ho tot be i 
corregim de sal. Al cap de 15 minuts aproximadament ho colem i reservem el caldo.

Per un altre costat, fregim les guatlles fins que estiguin daurades i reservem.
En la mateixa cassola, posem la pastanaga tallada a daus petits i els pèsols, i deixem 
que es faci una mica. 
A continuació afegim l'arròs i deixem que es dori una mica. Desprès li posarem les guatlles 
i el caldo. 
Ho deixarem fent xup-xup uns 20 minuts aprox. vigilant que no es quedi sense caldo. 
Si cal podem afegir una mica d'aigua.

Passat aquests temps retirem del foc i ho tapem 5 minuts amb un drap net. 
Passat aquest temps ja podem servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Los mensajes son moderados y serán revisados antes de publicarse.

Este no es un foro de adolescentes, no use letras en vez de palabras completas como "q" en vez de "que", ni escriba sus mensajes en mayúsculas, sea respetuoso con los demás y consigo mismo, si no está de acuerdo puede decirlo sin molestar y con educación.

Una cosa es que no le guste una crítica, otra que use un lenguaje inapropiado para demostrarlo. No estamos en la obligación de publicar ningún mensaje en específico ó de leerlo entero si usas palabras malsonantes u insultos.



"El gurmet mai oblida el nom del mort. És més, mentres se'l menja fa expressa menció d'ell, siga porc senglar o carxofa, i recorda altres assassinats i devoraciones anteriors, perquè el plaer de menjar sol anar acompanyat del de la memòria de passats festins"... MANUEL VÁZQUEZ MONTALBÁN *La Cuina i el Menjar Alicantí*-;