Ingredients
- 500 gr d’arròs
- 250 gr de cigrons arremullats una nit amb bicarbonat (l’aigua a mutxamel te molta cals)
- mig conill
- 1 pebrera roja
- 1 grapat de pèsols o faves tendres i menudetes (opcional si fas el plat en paella)
- 1 cabeça d’alls
- 1 tomaca ratllada
- 1 picadeta de nyora
- Aigua, safrà, oli i sal
Elaboració
Aquest arròs es fa tant molt sec (al forn), com sec o melós (segons el gust de cadascú) pero en aquest cas en paella.
En ambdues casos es fa amb el caldo de bollir els cigrons que ha de ser:
Melós: 1,25 litros
Sec de paella: 1 litro
Sec de forn: 0,75 litros (fes servir una olla de arròs al forn)
1) es frigen les pebreres a tires troços de conill, la cabeça d’alls i els cigrons amb oli i sal
2) S’afix la tomaca, nyora (previament fregida) i les favetes
3) posem l’arròs i el fregim fins que canvie de color
4) Incorporem el caldo segons la mida de la nostra elecció
5) ajustem de sal i deixem cuinar el plat al maxim els primers 10 minuts, despres baixem el foc i ho deixem 17-18 minuts mes.
6)deixem 2-3 minuts de repos i s’ho menjem, aixi de ximple…
http://menjarixarrar.wordpress.com/2013/09/20/arros-amb-conill-i-cigrons-de-mutxamelarroz-con-conejo-y-garbanzos-de-muttxamel/
ESTA RECETA ES SOLO
A TITULO INFORMATIVO TIENEN LA OBLIGACION DE CONSULTARLO COMENTARLO Y VERLO EN
SU WEB ORIGINAL.
© RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS DEL AUTOR
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Los mensajes son moderados y serán revisados antes de publicarse.
Este no es un foro de adolescentes, no use letras en vez de palabras completas como "q" en vez de "que", ni escriba sus mensajes en mayúsculas, sea respetuoso con los demás y consigo mismo, si no está de acuerdo puede decirlo sin molestar y con educación.
Una cosa es que no le guste una crítica, otra que use un lenguaje inapropiado para demostrarlo. No estamos en la obligación de publicar ningún mensaje en específico ó de leerlo entero si usas palabras malsonantes u insultos.