Sardines de “casco” amb pebreres y alls - La Cuina i el Menjar Alacantí

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sábado, 5 de julio de 2014

Sardines de “casco” amb pebreres y alls


Ingredientes

  • •4 Pimientos Verdes.
  • •4 Sardinas de Casco.
  • •2 Ajos.
  • •Aceite.


Elaboración.

Freímos los pimientos a tiras y tras enfriarse los pelamos. En el mismo aceite freímos las sardinas y los ajos.

Colocamos en una cazuela todo, lo dejamos reposar y servimos.

FUENTE DE LA RECETA.. http://issuu.com/campelloturismo/docs/les_receptes_de_la_iaia_reedicion_2012/11
FOTOGRAFIA................... http://recetasdecocinablog.com
ESTA RECETA ES SOLO A TITULO INFORMATIVO TIENEN LA OBLIGACION DE CONSULTARLO COMENTARLO Y VERLO EN SU WEB ORIGINAL.

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"El gurmet mai oblida el nom del mort. És més, mentres se'l menja fa expressa menció d'ell, siga porc senglar o carxofa, i recorda altres assassinats i devoraciones anteriors, perquè el plaer de menjar sol anar acompanyat del de la memòria de passats festins"... MANUEL VÁZQUEZ MONTALBÁN *La Cuina i el Menjar Alicantí*-;