Hi han molts blogs dedicats a tot tipus de receptes. Jo voldria dedicar aquest blog a aquelles receptes de la cuina alcoiana i valenciana en general que amb mínims ingredients produeixen uns resultats mes cridaners.
Ingredients (4 persones)
- 2.- carabassetes
- 1.- seva
- 2.- dents d’all
- .-- Oli (bona cosa)
- .-- sal (pebre i pebrella -opcional)
- 1.- ou per persona (opcional).
Preparació:
- Fer la seva capoladeta i fregir-la amb bona cosa d’oli i d’all, si vols també pebre i pebrella (si no tens pebrella, orenga). Jo els alls els pose sencers, per a que no es cremen.
- Afegeix la carabasseta quan et parega i fes-la ben cuita (home no la cremes!)
- Ara toca l’ou cru per damunt. Fes-lo tapaet fins que cualle
A la taula i bon profit.
Fuente de la receta: menjarixarrar.wordpress.com/2012/06/26/carabasseta/
ESTA RECETA ES SOLO A TITULO INFORMATIVO TIENEN LA OBLIGACION DE CONSULTARLO COMENTARLO Y VERLO EN SU WEB ORIGINAL.
© RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS DEL AUTOR
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Los mensajes son moderados y serán revisados antes de publicarse.
Este no es un foro de adolescentes, no use letras en vez de palabras completas como "q" en vez de "que", ni escriba sus mensajes en mayúsculas, sea respetuoso con los demás y consigo mismo, si no está de acuerdo puede decirlo sin molestar y con educación.
Una cosa es que no le guste una crítica, otra que use un lenguaje inapropiado para demostrarlo. No estamos en la obligación de publicar ningún mensaje en específico ó de leerlo entero si usas palabras malsonantes u insultos.